Werken bij Talent

Wil je ook onderdeel uitmaken van Talent en samen met ons bijdragen aan goed onderwijs in West-Friesland?

Wat betekent werken bij Talent?

Werken bij Talent is werken in een uitdagende en inspirerende omgeving waarin de belangen van kinderen voorop staan. En de professional doet er toe. Alle medewerkers werken vanuit de drie beloftes van Talent:
  • Doelbewust in beweging
  • Gedreven doen wat we zeggen
  • Ruimte voor eigenheid

Lees verder...

Vacatures

Diverse vacatures voor leerkrachten en onderwijsassistenten

Montessori school
De Montessorischool zoekt voor locatie binnenstad een leerkracht voor groep 3/4 voor 2 dagen (wtf 0,4). Voor informatie over deze vacature kun je terecht bij Joke van Emst, directeur van de Montessorischool. Sollicitatie en CV mogen naar j.van.emst@talenthoorn.nl

Socrates
Voor schooljaar 21-22 hebben wij nog vacatures voor leerkrachten in de midden- en bovenbouw op Socrates in de wijk Bangert-Oosterpolder in Zwaag. Kijk voor meer inforamtie over de school op www.socrates.nl of mail je sollicitatie naar l.bruin@talenthoorn.nl
Kijk ook op www.obssocrates.nl

Fluitschip
Kindcentrum Het Fluitschip in Hoorn zoekt een leerkracht voor 2 dagen in groep 5/6 ivm zwangerschapsverlof. Neem contact op met g.vd.hout@talenthoorn.nl
Kijk ook op www.obshetfluitschip.nl


KlimOp
Kindcentrum KlimOp heeft ruimte voor een leerkracht in de onderbouw (4 dagen, wtf 0,8) en een leerktracht in de bovenbouw (wtf 0,8-1,0). Als leerkracht werk je in een team van leerkrachten, onderwijsassistenten en pedagogisch medewerkers. Samen ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van zowel opvang als onderwijs in het kindcentrum. Meer informatie of heb je vragen? Kijk op www.obsklimop.eu of neem contact op met Eudia Piqué 0229 230989. Wil je solliciteren? Mail dan je motivatie en cv naar directie.klimop@talenthoorn.nl

Zonnewijzer
De Zonnewijzer is voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een leerkracht voor 5 dagen in de bovenbouw.
Verder hebben we ook plek voor een leerkracht voor 3 dagen in de middenbouw.
Zin om volgend jaar samen met een fantastisch team het verschil te maken voor alle leerlingen? Voor meer informatie en/of een oriënterend gesprek kun je contact opnemen met Milco Rijs. 218330 of m.rijs@talenthoorn.nl

Jules Verne
Deze Michaela school is een begrip in de wijk Grote Waal in Hoorn en staat voor kansengelijkheid. Voor de Nieuwkomersklas op deze locatie zoeken wij een leerkracht (0,5 fte) met kennis van taalverwerving en affiniteit met NT2 onderwijs. Klik hier voor meer informatie.

Tevens ligt hier een mooie kans voor een leerkracht voor groep 1-2 (0,4 fte) om het onderbouwteam te versterken. Voor info over deze mooie baan, klik hier.

Vacature kwaliteitscoordinator Socrates

Binnen de IKC's van Talent hebben we de omslag gemaakt van intern begeleiders naar kwaliteiscoordinatoren. Op Socrates in Zwaag is m.i.v. aankomend schooljaar een vacature ontstaan voor een nieuwe kwaliteitscoordinator. Lees hier meer over deze belangrijke functie in de school.


Open sollicitatie en vervangingspool

Wil je graag bij ons aan de slag? Stuur dan een open sollicitatie naar vacature@talenthoorn.nl met jouw voorkeuren en dan nemen wij contact met je op.

Wil je liever werken in onze vervangingspool? Ook dat is een mogelijkheid.
Stuur je cv en korte motivatie naar vacature@talenthoorn.nl.

Voor meer informatie over werken bij Talent dan kun je een e-mail sturen naar info@talenthoorn.nl of neem contact op met het bestuurskantoor via 0229 282 040.

Stagiaires / Leraar in opleiding

Stichting Talent werkt intensief samen met twee PABO's (InHolland in Alkmaar en Haarlem en IPABO in Amsterdam) voor op het opleiden van studenten in onze scholen. Van beide PABO's lopen studentes stages op de scholen van Talent: van 1e jaars tot en met 4e jaars. Talent vindt het van groot belang dat studenten vanuit de praktijk begeleiding krijgen om een goede startbekwame leraar te worden. Binnen Talent zijn twee schoolopleiders die de studenten begeleiden op de opleidingsscholen. Binnen de school heeft elke student ook een mentor. Wij bieden studenten naast begeleiding, scholing ook intervisie aan.

Talentvolle studenten maken, na het behalen van hun diploma, een grote kans op een vaste baan bij Talent. Aan het eind van het schooljaar 2017-2018 zijn alle leraren in opleiding in dienst gekomen bij Talent.
Voor vragen over een mogelijke stage kun je contact opnemen met de stagebegeleider binnen de PABO waar je studeert.
Wil je meer informatie over Talent? Stuur dan jouw vragen naar a.kater@talenthoorn.nl of naar j.kuiper@talenthoorn.nl.

De Startende leraar

Voor de pas afgestudeerde leraar verzorgen de schoolopleiders een introductieprogramma dat bestaat uit kennisuitwisseling, lesbezoeken en intervisie. Specifiek voor startende leraren is er binnen de Talent Academie een cursus- en trainingsaanbod.

De Talent Academie: samen werken aan Talent

Werken in het primair onderwijs is afwisselend en uitdagend. Je hebt veel kennis en vaardigheden nodig. Zaken die je vooral in de praktijk opdoet. Het grootste deel van het leren doe je in de praktijk, in de school, in de klas en van en met elkaar. Talent is een lerende organisatie. Niet alleen onze leerlingen leren elke dag, ook alle medewerkers bij Talent leren elke dag. Talent wil het leren van zijn medewerkers op diverse manieren ondersteunen. Een van die manieren is de Talent Academie.