Opening Kindcentrum Het Fluitschip

18 december 2019
Met het wegtrekken van een groot spandoek onthulde wethouder Bashara het nieuwe gevelbord van Kindcentrum Het Fluitschip.
Hiermee gaf jij het startsein voor de intensieve samenwerking tussen SKH en basisschool Het Fluitschip. In Kindcentrum Het Fluitschip wordt onderwijs en opvang geboden voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Stichting Kinderopvang Hoorn en Stichting Talent delen dezelfde ambities: een leer-/ en ontwikkelomgeving creëren voor kinderen van 0-12 jaar, waar ieder kind meetelt, meedoet en zijn of haar talenten ontwikkelt. Er wordt hier optimaal samengewerkt tussen ouders, kinderen en professionals. In Kindcentrum Het Fluitschip krijgt deze gezamenlijke ambitie daadwerkelijk vorm. Het team van pedagogisch medewerkers en leerkrachten staat voor één pedagogisch klimaat en één doorgaande ontwikkelingslijn. Opvang en onderwijs zijn zodanig op elkaar afgestemd dat het een stabiele basis biedt voor kinderen om op te groeien.

Kindcentrum Het Fluitschip is een fijne en vertrouwde omgeving waar kinderen kunnen ontwikkelen van baby naar zelfstandige 12-jarige. Op één locatie kunnen kinderen terecht voor dagopvang van 0-4-jaar, onderwijs en buitenschoolse opvang. Aan de Hogerbeetsstraat biedt Kindcentrum Het Fluitschip een centrale plek in de wijk waar opvang en school één zijn.